Week 17 - 2011.

Zoals ik vorige week al kon vermelden, heb ik deze en een groot gedeelte van volgende week (week 18) vakantie opgenomen.
De kinderen zijn in ieder geval twee weken vrij van school en nu hebben wij op de RAC een dusdanig geweldige werkgever, dat als ik zes dagen vrij vraag, ik er dan gewoon zomaar, zonder te zeuren, veertien krijg Surprised. Echt waar en er worden maar zes dagen van mijn urenkaart afgeschreven !!! Zo'n baan/baas wil toch iedereen !!! Kiss
Een kleine uitleg is denk ik wel op z'n plaats: mijn weekend voor de vrije cyclus bestaat uit vier vrije dagen (waarvan de eerste de uitslaapdag is) en het weekend na mijn vrije cyclus bestaat ook uit vier dagen ........ Reken maar uit en zie het voordeel Cool. Vrijdag de zesde mei hoef ik pas weer aan de slag en zal dus geen verslagen van het werk op de RAC neertikken.
Wel, maar om niet te veel met de Brandweer in onze vakantie bezig te zijn, zal ik kort de uitrukken van Brandweer Wateringen (die uiteraard wel gewoon doorgaan als ik thuis ben) verslaan. Als er tenminste wat gebeurt, maar sinds 12 april is het lekker druk voor Brandweer Wateringen geworden !!! Tot nu toe alleen maar positieve geluiden vanuit de collega's Laughing.

Maandag 25 april. 17.03 uur Prio 1 WT Kerklaan 22 Binnenbrand 9093 6130 7730 7750.

Donderdag 28 april. 18.43 uur Prio 1 GV De Bruggen Berensteinlaan 110 Automatische Melder 6130.
's Avonds (helaas) geen oefenavond, vanwege de jaarlijkse ledenvergadering van de Personeelvereniging "Spuit Elluf". Maar dit is over het algemeen net zo gezellig als een oefenavond !!!

Zaterdag 30 april. 17.20 uur Prio 2 HS Harteveldlaan thv 55 Dier in problemen 6130.
Zie hier het verbluffende resultaat.
Deze melding kwam tijdens de festiviteiten in het Hofpark. Aldaar waren we met een aantal collega's bezig om de plaatselijke jeugd te begeleiden in het omspuiten van gevulde jerrycans, wegspuiten van tennisballen op pionnen en het omhoog spuiten van een voetbal door een overmaatse regenpijp. Het was, zoals de gehele afgelopen week, fantastisch weer, dus werd het al gauw een waterballet voor de jeugd.

Zondag 01 mei. 19.52 uur Prio 1 GV Warchaustraat 45 Brand (motor) 6130.
Deze uitruk is speciaal voor mij, omdat ik als bevelvoerder mee kon. Helemaal top !!! En er is nog beeldmateriaal ook .......: Vol in beeld.

Tijdens deze uitruk begreep ik dat er gisterenavond ook een buitenbrandmelding is geweest in dezelfde wijk, maar mijn pieper is niet gegaan Foot in mouth. RAAR !!! Maar ik hoor de laatste tijd meer klachten van collega's van wie de pieper niet afgaat. Toch eens kijken volgende week of BMKD weet hoe dat kan !!!

Al met al vijf uitrukken voor Brandweer Wateringen deze week. Het loopt inderdaad lekker door zo na de invoering van de nieuwe vakindelingen op 12 april jongstleden. En op zich hebben de afgelopen week alle incidenten plaats gevonden toen ik thuis was. Wat mij betreft: volhouden zo !!!

Tot volgende week, waar ik op vrijdag weer ga beginnen met RAC-werkzaamheden Laughing. Hopelijk blijft het zonnetje komende week net zo lekker schijnen als deze week ........ Cool Echt "Smitweer" !!!
(En daarmee leg ik de klemtoon iets anders als een OvDB die standaard roept als er iets fout gaat tijdens oefeningen waar ik bij aanwezig ben: "Smit weer ???" Tongue out)

Hierbij het overzicht van de kleinere gebeurtenissen: week 17.