Weblog Peter Smit. Week 27 - 2012.

Maandag 2 juli 2012. Late dienst RAC Haaglanden.

De laatste drie dienstjes zijn begonnen: vandaag nog een late dienst en daarna nog twee nachtdiensten ........ en dan ben ik vrij !!! Vakantie !!! Rust !!! Geen telefoontjes of pieper !!! man ik verlang er stiekem wel naar !!! Nu nog hopen en bidden voor goed weer; als het maar droog is en niet te koud, beetje zon erbij, weinig muggen en vliegen, lekker dagelijks zwemmen in het meer, geen lange broek aan, 's nachts mag er best een buitje vallen, af en toe zonnebrand smeren is niet erg, een bbq-tje op z'n tijd is ook niet erg, ...... u begrijpt: we blijven in Nederland ....... Cool
Maar tot die tijd is het nog even aan de bak op de RAC !!!

Lees meer...

Weblog Peter Smit. Week 26 - 2012.

Maandag 25 juni 2012. Brandweer Haaglanden.

Na de nachtdienst eerst even langs de kazerne om wat spulletjes op te halen die ik daar had laten liggen afgelopen week. Het is toch nog vroeg en de bups ligt thuis nog te slapen en ik wil ze liever nog even niet storen ......... Ik heb er zelf ook een gruwelijke hekel aan om tien minuten voor de wekker wakker te worden; het lijkt dan wel of je er de hele dag last van hebt !!! En om dat op mijn geweten te hebben nu ik mijn weekend in ga, lijkt me niet handig.

Lees meer...

Weblog Peter Smit. Week 25 - 2012.

Maandag 18 juni 2012. Brandweer Wateringen.

Vanochtend weer eens even op de kazerne om wat logistieke zaken te regelen en om ......... uit te rukken ....... 11.03 uur Prio 1 OMS melding Trumpy Leeuwerik 9 KH 6130. Kijk dat is lekker: Smitje op de kazerne en de pieper gaat weer eens.

 

Lees meer...