Station 73; hart problemen in Wildomar

We zitten net en we moeten naar een melding van iemand met hart problemen in Wildomar(sorry Irene..want je bent nog maar net weg) Aangekomen bleek het te gaan om een oudere vrouw die net 4 by-passes had ondergaan en nog operatie wonden had.

Op de vraag welke medicijnen de vrouw gebruikt kwam een plastic tas naar voren met een ongeloofelijke hoeveelheid medicijnen (24 stuks) die allemaal geregistreerd werden voor het ziekenhuis op de status sheet van de brandweer brandweer paramedic doet alles, de ambulance en overige brandweermensen ondersteunen.

De medicijnen werden toegvoegd aan het infuus om het hartritme >200 BPM naar beneden te brengen. Na twee spuiten is het gelukt om het hartritme terug te krijgen naar 150 BPM. Oppakken, opladen in de ambulance en wij terug naar 75. De dochter van de vrouw reed met een ongeloofelijke snelheid ons voorbij opweg naar het ziekenhuis wat de respons uitlokte van "our next customer".

Na een uur werden we afgelost door 75 en zijn we weer op weg naar onze bedden op 73. Het bleek inderdaad brandstichting te zijn geweest veroorzaakt door een employee die ontslagen was. De brandweer (politie) inpecteurs en de Sheriff department hadden de man al te pakken. "15 - 20 years with bubba" volgens de mannen.

Eindelijk weer in ons eigen bedje, het gesnurk is niet van de lucht van de truckies 73. Inmiddels was het al bijna 04:00 uur geworden.