Station 33; Palm Desert

Vanmochtend, om 7:00 uur opgehaald..........nou nee toch is het wat later gekomen de CDF fire fighters praten graag en willen heel snel tam tam uitwisselen dus het kan even duren voordat ik station 73 ga verlaten.

Uiteindelijk staat Rob voor de deur en Todd William idem dito incl met de al reeds opgehaalde en om 06:00 naast haar bed staande Irene. Any way eindelijk op weg.

Nog even de oude bemanning, voor sommigen was het vandaag weer een teleurstelling want ze (2) mochten weer niet naar huis (5 dagen dienst!)en de nieuwe de hand gegeven en bedankt voor de gastvrijheid. Die gastvrijheid, overgens waar je ook komt, op de stations geweldig is.

Trip door de desert is mooi, buiten loopt de temperatuur al flink op naar de 40C, Irene afgezet op 86 en daarna mij bij de "rich and famous" in Palm Dessert station 33 gedropt. Rijk want dit is naast Hollywood de tweede samenscholing van rijken en oud presidenten in de US. Veel Forbes top rankers hebben hier een winter huis (zomers is het te warm); de ppulatie neemt in de winter met 50% toe. Ook veel plastic fantastic hier door de vele plastic chirugen die hier zijn neergestreken.

Inleiding in de station en voertuigen gekregen, bad luck de engine 33 is voor de bosbrand in Bear Lake 50 mijl naar het norden opgeschoven en ik moet het weer doen met een plaats als truckie op de tiller ladder. Begin het steeds meer te waarderen de tillers. Het loopt al tegen lunch en ik mag het zeggen, Mexicaans dus, wat iedereen tevreden stemde.