Station 2; de uitrukken

Medic - Walk in - Hoge bloeddruk
Net als wij sporadisch een aanzegging in de kazerne krijgen, hebben ze dat hier ook. In dit geval is het een oudere vrouw die in de buurt was en zich niet goed voelde. Dat kan kloppen, haar bloeddruk was 244/112, hoog.

Ambulance komt naar de kazerne en mevrouw gaat mee.

Medic - Chest Pain
Maar het was niet waar je in eerste instantie aan zou kunnen denken (het hart).

Medic
We worden naar een school gedirigeerd, een van de leerlingen is onwel geworden.

Medic
Zwangere vrouw, 10 weken. Heeft hoge bloeddruk en is 5 keer eerder zwanger geweest, met 3 voldragen zwangerschappen.

Medic
Het volgende adres is een klein huisje aan een stoffig grintpad. De Engineer fluistert naar me: "Ruik je dat? Marihuana". Ik heb nog veel te leren. Ook hier wordt hoge bloeddruk geconstateerd.

Medic
Nu worden we naar een kliniek gestuurd. Een vrouw heeft al zes jaar last / pijn in de (onder)buik. Maar nu is het erg genoeg om 911 te bellen.....

Medic
Er ligt een man in de bosjes naast een tankstation. Er staat een winkelwagentje met 'inboedel' naast. De plaatselijke zwerver heeft te diep in het glaasje gekeken en wordt door de ambulance afgevoerd.

Fire
Eindelijk, een uitruk met de Truck. Wat in Leidschendam-Voorburg kan, kan hier ook. De rit was het spannendst. Dit adres zijn ze gisteren ook geweest. Nu is er afval achter het huis die brandt. De Engine kan het alleen af.

De Truck mag weg, ik krijg een rondrit door het verzorgingsgebied en we rijden langs diverse kazernes. We stoppen bij Station 91.

Medic
Staged for assault. Dat betekent ter plaatse gaan en even wachten tot de kust veilig is. Een politie auto verkent; en wij kunnen zonder inzet naar de kazerne terugkeren.

TC - ca. 3:00
Een Traffic Collission! Voordat we ter plaatse zijn met de Engine, worden we alweer teruggestuurd. Wij zijn niet nodig.

Brush Fire - ca. 4:00
Een melding van CHP (Californian Highway Patroll). Brush Fire. Ook voor deze melding zijn wij niet ter plaatse gekomen. Dank aan CHP voor het verstoren van de nachtrust.

Al met al een redelijk aantal calls (11), echter de inhoud van de niet Medic calls was 'teleurstellend'.