Station 1; de laatste nacht

Vrijdagavond:
we willen eten gaan bereiden, maar dan gaan de bellen weer, een baby van 9 maanden dreigt te stikken; vol gas en met alle herrie aan gaan we TP.

Gelukkig is het voorwerp door het kindje ingeslikt, maar voor de zekerheid toch even naar het ziekenhuis voor een onderzoek. Terug naar de post om weer eten te gaan maken.

Als het eten bijna klaar is moeten we er uit voor een auto over de kop op de freeway, wanneer we TP komen is er een andere eenheid TP en de bestuurder is al uit het voertuig, we hoeven dus niet te knippen, voertuig wel total loss.

Op de weg terug naar de post krijgen we een medische rit. Een dame heeft last van en wond van een van een eerder die week ondergane operatie, wat formulieren invullen en naar het ziekenhuis.

Eindelijk kunnen we wat gaan eten, een heerlijke maaltijd met hamburgers, hotdogs en friet gaat er prima in na zo een dag, het is inmiddels half 10.

Even naar buiten voor een peuk en een bak koffie, temperatuur is inmiddels gezakt van 37 naar 26 graden.

Kwart over 10 en daar gaan we weer. Serieuze melding van een aanrijding, TP blijken 2 auto's elkaar vol geraakt te hebben, echter de bestuurders zijn er al weer uit Een grote ravage op straat, waar we niets aan doen; dat wordt door de sleepdienst gedaan. 2 slachtoffers in een ambu en ook hier zijn we weer klaar.

Om 12 uur lekker douche en naar bed. Kwart voor 2 gaan de bellen weer, wederom een medische rit naar een dame die hoge koorts heeft en pijn in de buik. Hier doen we niets omdat de ambu samen met ons TP komt; en die handelt het verder af. Na een klein uurtje lig ik weer in bed, wachtend op de volgende melding.

Om kwart over 6 wordt ik wakker en na een lekkere douche en een ontbijt, mijn spullen van de wagen gehaald, de nieuwe bemanning is er dus ik moet ruimte maken.

Al met al een dag met veel uitrukken en gelukkig hebben we de kogelvrije vesten niet eens nodig gehad.