Station 33; Truckie roll-over

Laatste nacht op station 33. Met alle voertuigen mobiel geweest om koffie en ijs op een terras te consumeren. De 'rich and famous' shoppen kennelijk overdag, want alle dure winkels zijn al dicht om 21:00 uur.

Tijdens de bestelling word ik door een vrouw aangesproken die bewondering voor ons werk had, en vraagt of wij het niet moeilijk hadden met all die dode dieren bij wild land fires zoals nu op dit moment gaande in de buurt van Palm Desert ? Ehhhhh, I'm a fire fighter from The Netherlands en dan start de inmiddels bekende riedel weer met de overbekende response AHHHHHHHHHHH GREAT! Volgens de crew een typisch geval van een "Tree Hugger" who cares shit about people. Geweldig deze one-liners om mensen direct in de box te plaatsen.

Terug naar de kazerne om lootjes te trekken wie het eerst gaat douchen. S'nachts zijn de engine en ambulance er 4 keer uitgeweest en ik maar continue kijken of mijn maatje een beweging maakte om uit zijn bed te stappen, niet dus. Van de omroep valt geen chocolade te maken. Deze nacht geen uitrukken dus voor de truck; een typisch geval van een bekende "truckie roll over" volgens de crew.

'S ochtends nemen we afscheid en krijg ik een baseball pet met de nieuwe naam van het CDF, CAL FIRE, Thanks guys !

Vlug terug racen om al onze fire fighters op te halen van de diverse stations, en dan onderweg om in Temecula station 92 te openen.