Afscheid

Ons verblijf in Temecula loopt naar het einde. Vanmiddag hebben we een BBQ at Phill's house. Omdat ik niet rechtstreeks in het weblog schrijf, maar via een mail naar Rene vermoed ik dat dit mijn laatste bijdrage is.

Morgen vertrekken we uit California. We hebben hier fantastische dagen meegemaakt, veel geleerd, veel gedaan maar ook veel van onze kennis overgebracht. De regionalisering en de wijze waarop de CDF als brandweerorganisatie werkt met de gemeente, kan ons veel opleveren in de toekomst.

Aan Glenn (de commandant van Temecula) heb ik gevraagd om in april 2008 het CABR toe te spreken en meer te vertellen over de wijze waarop de brandweer hier georganiseerd is. Zoals het er nu naar uit ziet zullen Glenn, Todd, Phill, Jeremy, John en Brett op 25 april 2008 naar Nederland komen. Deze 6 zijn nog nooit buiten de VS geweest, dus het eerste wat ze moeten doen is een paspoort halen. Zij denken (of denken gehoord te hebben) dat dat 3 maanden gaat duren. Ik kan het mij niet voorstellen maar je weet maar nooit in dit land.

Ik ben al druk bezig te inventariseren wat men allemaal wil zien en doen bij ons in Nederland. Dat varieert van vissen in de Noordzee, een voetbalwedstrijd bezoeken van Feijnoord of Sparta, de Deltawerken, lifeliners, motorambulances, Amsterdam, veel brandweer natuurlijk and a diner with Beatrix and 3 structure fires. De meeste wensen gaan we vervullen, dat weet ik zeker. Alle lezers van het Weblog Temecula bedankt voor de belangstelling. Als we in Nederland terug zijn, beschikken we over nog meer info die we nu om diverse redenen nog niet op de site van regio15 hebben geplaatst.