Say goodbye

ondagochtend moet er nog geshopt worden, want we kunnen natuurlijk niet zonder cadeautjes naar het thuisfront terugkeren. Dat wordt nog rennen, die shoppingmalls hier zijn zo gigagroot dat je er kunt verdwalen.

We zijn nog net op tijd voor het afscheidsetentje bij Phill Rawlins thuis. Iedereen is er. Met echtgenotes en kinderen, die zich lekker in het zwembad vermaken.Een zonnetje, een biertje en gezellige mensen. Wat kunnen we ons nog meer wensen. Ik denk dat iedereen er graag nog een weekje of wat aangeplakt had. Maar ja er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Rob geeft nog een 'thank you'-toespraak, overhandigd Glen Patterson de ballonnenhelm en een oude brandweerprent als aandenken.


En dan is het handenschudden en iedereen gaat naar zijn gastadres om de aangeschafte kado's in bagage te proppen. We presteren het om meer mee terug dan heen te nemen. Met name omdat ik tijdens het shoppen even in 'women-mode' ging, zoals Peen het uitdrukt.

Nog even nakletsen met Jeremy, zeker stellen dat alle emailadressen etc. zijn uitgewisseld en terugkijken op een zeer geslaagd verblijf.
Met dank aan onze hosts, werkelijk niets was hun teveel gevraagd.

In één woord awesome!