Veel schade na middelbrand Hoge Geest | Regio15.nl

Veel schade na middelbrand Hoge Geest

20110212-hogegeest

DSC_5270 - thumbNaaldwijk - Vanavond heeft er brand gewoed in een woning aan de Hoge Geest. De brand brak rond vijf over half tien uit in de meterkast van de woning. De bewoonster wist zich met haar dochtertje tijdig in veiligheid te brengen.


De brand werd bestreden door brandweerpersoneel uit Monster, Naaldwijk en Honselersdijk. Bij aankomst van de brandweer was de brand al vanuit de meterkast doorgeslagen naar de bovenverdieping. Omdat bij de brandbestrijding de bemanning van twee tankautospuiten is ingezet, werd opgeschaald naar 'middelbrand'.

De bewoonster, die de brand gemeld had, was inmiddels met haar dochtertje, de hond en een papegaai naar buiten gegaan. De vrouw is met rookinhalatieverschijnselen voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer had de brand met gebruik van 'One Seven'-schuim snel onder controle.

De schade aan de vrijstaande bungalow is aanzienlijk; de bewoners kunnen niet terug naar de woning. De oorzaak van de brand is onbekend. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen voor verdere afhandeling van de schade.

Foto's: Tim en Cees de Kleyn

DSC_5265

DSC_5267

DSC_5270

DSC_5274

DSC_5278

DSC_5289

DSC_5294

DSC_5298

DSC_5308