Persoon te water Schimmelweg | Regio15.nl

Persoon te water Schimmelweg

schimmelweg

th-DSCF3065Den Haag - Even voor kwart voor drie vanmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een drenkeling aan de Schimmelweg.


Meerdere brandweer- en politievoertuigen, alsmede een ambulance werden derwaarts gestuurd. Ter plaatse bleek er inderdaad een persoon in een ondiep slootje gelegen te hebben, maar deze was al door omstanders uit het water gehaald. In afwachting van de ambulance is het slachtoffer door personeel van het parate peloton in hun voertuig opgevangen. De 'redders' kregen van de politie een warme deken toegereikt.

In eerste instantie werd door omstanders gemeld dat het ging om een visser die te water was geraakt, echter dit bleek later onjuist te zijn. Wat echter de exacte toedracht van het te water geraken is geweest, is onduidelijk.

Het slachtoffer is uiteindelijk onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. Dit had echter wel wat voeten in de aarde, aangezien het slachtoffer niet mee wilde werken en wat tegenstribbelde. Uiteindelijk is hij met behulp van 'de sterke arm' toch op de brancard gekregen, ten einde vervoerd te kunnen worden.

Foto's: Maurice Schotman

IMG_1128

IMG_1133

IMG_1145

IMG_1149

DSCF3062

DSCF3065

DSCF3066