Twee gewonden bij ongeval Generaal Spoorlaan | Regio15.nl

Twee gewonden bij ongeval Generaal Spoorlaan

DSC KOPt-DSC 0095Rijswijk - Bij een kop-staart aanrijding tussen twee auto's zijn vanmorgen twee gewonden gevallen.


Het ongeval gebeurde rond half twaalf op de kruising van de Generaal Spoorlaan met de Prinses Beatrixlaan. Beide auto's reden over de Generaal Spoorlaan in de richting van de Schaapweg, toen zij door nog onbekende oorzaak ter hoogte van de Prinses Beatrixlaan achterop elkaar klapten.

De inzittende(n) van de achterste auto kon(den) zelf het voertuig verlaten. Ten aanzien van beide inzittenden van de voorste (rode) auto, achtte het ambulancepersoneel het verstandig dat deze rechtstandig uit het voertuig werden gehaald.

Dat betekende dat het dak eraf moest en hiervoor is de brandweer met spoed opgeroepen. De tankautospuit van kazerne Rijswijk en het hulpverleningsvoertuig van kazerne Loosduinen zijn ter plaatse gekomen.

De brandweermensen hebben het dak eraf geknipt en hierop zijn beide inzittenden met behulp van een wervelplank uit de auto gehaald. Zij zijn hierop beiden met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft hierna onderzoek gedaan naar de aanrijding. Het kruispunt was enige tijd deels afgesloten na de aanrijding.

Video en foto's: Nick van Mourik

w-DSC 0030

w-DSC 0035

w-DSC 0043

w-DSC 0047

w-DSC 0051

w-DSC 0063

w-DSC 0068

w-DSC 0079

w-DSC 0082

w-DSC 0095