Overval juwelier Herman Costerstraat Den Haag | Regio15.nl

Overval juwelier Herman Costerstraat Den Haag

20110623-herman

t-IMG_0811Den Haag - Even na twaalf uur vanmiddag is een juwelier aan de Herman Costerstraat door twee daders overvallen.


Twee mannen stapten omstreeks twaalf uur 's middags de juwelierszaak binnen en bedreigden de aanwezige medewerkster. De vrouw werd geslagen en tegen de grond gewerkt. Met buit verlieten de mannen vervolgens de juwelierszaak. Zij liepen weg in onbekende richting. De medewerkster heeft een klap op het hoofd gehad. Nadat zij door ambulancepersoneel is onderzocht, is zij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij de opsporing van de daders zette de politie enige tijd een politiehelikopter in. De verdachten zijn echter op dit moment nog voortvluchtig. De technische recherche heeft ter plaatse een sporenonderzoek gehouden.

Een deel van de Herman Costerstraat werd door de politie afgezet en als 'plaats delict' aangemerkt.

Het signalement van de daders luidt als volgt: het gaat om twee getinte mannen met een slank postuur. Dader 1 was in het zwart gekleed en dader 2 droeg een blauw/wit gestreepte trui of overhemd.

Heeft u iets gezien? Bel dan met de recherche van politiebureau De Heemstraat, onder nummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, onder nummer 0800-7000.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper en Marco Mattheijer

w-SanBar-Juwelier_IMG_3725

w-SanBar-Juwelier_IMG_0810

w-SanBar-Juwelier_IMG_0814

w-IMG_2819

w-SanBar-Juwelier_IMG_3737

w-IMG_2873

w-SanBar-Juwelier_IMG_3751

w-SanBar-Juwelier_IMG_0818