Nieuwsflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 9

kop nieuwsflitsthumb 9Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 25 februari:

Den Haag - Rond middernacht brandde een auto van een taxibedrijf volledig uit. De taxi stond geparkeerd aan de Harderwijkstraat. Een buurtbewoner zag de auto in brand staan en alarmeerde de brandweer. Deze kon niet voorkomen dat er flinke schade ontstond aan de taxi. (Foto's: Maurice Schotman)

w MG 9409

w MG 9417

w IMG 8646

Honselersdijk - Op de kruising nabij de ingang van de Flora Holland vestiging nabij de N222 zijn een fietster en een auto met elkaar in botsing gekomen. Na controle was de fietster niet dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. De verkeerspolitie is ter plaatse geweest voor onderzoek. (Foto's: Fred van der Ende)

w DSC 0112

w DSC 0105

w IMG 6247

Donderdag 26 februari

Den Haag - Een voetganger is rond kwart voor zeven vanavond gewond geraakt bij een ongeval op de Nieboerweg nabij de Sportlaan, toen hij is aangereden door een auto. Na de aanrijding is de bestuurster weggereden. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de doorgereden bestuurster heeft zich later bij de politie gemeld. De Nieboerweg is korte tijd afgesloten geweest. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 1094

w IMG 1096

w IMG 1099

Vrijdag 27 februari:

Den Haag - Omsreeks kwart voor elf moesten ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam met spoed naar een tehuis aan het Isabellaland. Daar was binnen sprake van een medische noodsituatie. De traumahelikopter is geland op het fietspad tussen het Isabellaland en de N14 en is door de politie naar het tehuis vervoerd. Het slachtoffer is later overgebracht naar het MCH/Westeinde ziekenhuis; de arts van het MMT is met de ambulance meegereden. De traumahelikopter is naar het Westeinde ziekenhuis gevlogen om daar de arts weer op te halen. (Foto's: Machiel Janssen)

w IMG 1409

w IMG 1414

w IMG 1422

w IMG 1436

Monster - Rond tien over acht werd door een voorbijganger een schoorsteenbrand gemeld in een woning aan het Schelfhout. Brandweervoertuigen van kazernes Monster en Loosduinen zijn ter plaatse gekomen. Vanuit de hoogwerker van Loosduinen is de schoorsteen onderzocht. Ook in de woning voerde de brandweer een onderzoek uit. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 6786

w IMG 6792

w IMG 6808

Den Haag - De politie kreeg vanavond omstreeks half tien een melding dat er in een horecagelegenheid op de kruising van de Hoefkade met de Koningstraat een man met een vurwapen aanwezig zou zijn. Meteen werden een flink aantal agenten opgetrommeld en werd een onderzoek uitgevoerd in de zaak. Alle aanwezigen werden gecontroleerd, maar een vuurwapen is niet aangetroffen. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 2781

w IMG 2786

w IMG 2794
Den Haag - Omstreeks tien voor tien vanavond staat een geparkeerde personenauto in de Delagoastraat volledig in brand. De tankautospuit van kazerne Centrum wordt er met spoed heen gestuurd. Alhoewel de brandweermensen de autobrand snel onder controle hebben, brandt de auto volledig uit. Het is onbekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 2803

w IMG 2809

w IMG 2823

w IMG 2828

Zaterdag 28 februari:

Den Haag - Omstreeks vijf uur vanmiddag vond er op de Havannasingel in Wateringse Veld een incident op straat plaats waarbij een meisje betrokken was. Onbekend is of het om een onwelwording of een ongeval ging. Ambulancedienst en traumahelikopter met MMT kwamen ter plaatse. De traumahelikopter is geland op een veldje op de Mexicosingel. Het meisje is naar het ziekenhuis vervoerd en het MMT is hierop retour Rotterdam/The Hague Airport gevlogen. (Foto's: Cees de Kleyn)

w TDK 3054

w TDK 3070

w TDK 3077

Naaldwijk
- Vanavond werden de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team opgeroepen voor een medische noodsituatie bij de dokterspost aan de Middelbroekweg. Omdat de Middelbroekweg in verband met werkzaamheden open ligt, landde de traumahelikopter op het terrein waar de Westlandse Cross vorig jaar werd gehouden, tegenover de bloemenveiling. Politie Westland heeft het MMT vanaf de landingsplek naar de dokterspost te vervoeren. Omdat snelheid geboden was zijn zij via het fietspad gereden. De patiënt is met de ambulance vervoerd en de arts van het MMT is meegereden. (Foto's: Fred van der Ende).

w DSC 0004

w DSC 0005

Zondag 1 maart:

Nootdorp - Rond half negen werd de ambulancedienst gealarmeerd voor een onwel persoon in een woning aan de Turfakker. Gezien de aard van de melding was het nodig om tevens het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam mee te alarmeren. Deze kwam ter plaatse met de traumahelikopter en deze landde aan de Laan van Leidschenveen, ter hoogte van de Marcus Aureliuslaan. De arts en verpleegkundige werden met een politiewagen naar het plaats incident vervoerd. Aldaar hebben zij de ambulancebemanning ondersteund in het stabiliseren van de patiënt. Deze is later met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. (Video: Rogier Visser, Foto's: Ruben van Essen, Ivar Gieles en Rogier Visser)

w IMG 1082

w IMG 1092

w IMG 5113

w IMG 6824