Nieuwsflits week 30 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 30

kop nieuwsflitsthumb 30Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 30 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 20 juli:

Den Haag - Op het kruispunt van de Loevesteinlaan met de Erasmusweg zag de bestuurder van een bestelwagen bij het rechtsaf slaan een van achteren naderende scooterrijdster over het hoofd. Hierdoor botste de scooter tegen de bestelwagen en kwam de bestuurster half onder de bestelwagen terecht. Op basis van deze melding werden ambulance en brandweer ter plaatse gestuurd; men hield rekening met een mogelijke beknelling. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de scooterbestuurster weliswaar gewond was, maar niet bekneld lag. Zij is door het ambulancepersoneel op de brancard gelegd en is in de ambulance onderzocht. Hierna is zij zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Donny Kooistra)

w IMG 7628

w IMG 7632

w IMG 7643

w IMG 7647

Dinsdag 21 juli:

Rijswijk - Bij een ongeval op de Lange Kleiweg sloeg een personenauto na een botsing tegen een boom over de kop. De bestuurder wist het voertuig zelf te verlaten. Hij is onderzocht door medewerkers van een gealarmeerde ambulance. Later is hij voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger heeft het voertuig terug op de vier wielen gezet en verder afgevoerd. (Foto's: Vreugdenhil Berging)

w IMG 0358

w IMG 0359

w IMG 0360

w IMG 0361

Donderdag 23 juli:

Pijnacker - De hulpdiensten gingen om half vier met spoed naar de Bosmuiszoom omdat er een auto te water was geraakt. Brandweereenheden uit Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond, ambulancedienst, politie en de traumahelikopter werden allemaal gealarmeerd. Het bleek echter allemaal reuze mee te vallen. Een automobiliste had haar auto geparkeerd op de Bosmuiszoom toen zij boodschappen ging doen. Helaas was zij vergeten de auto op de handrem te zetten, met als gevolg dat de auto in de sloot belandde. Gelukkig alleen materiële schade dus. De meeste hulpverleners konden hierop retour post/kazerne. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 0855

w IMG 0857

Den Haag - De tankautospuit van kazerne Loosduinen werd om even voor zeven uur vanavond opgeroepen om met prio 2 naar de Poeldijkseweg te gaan in verband met een bermbrand. De brand is met één straal hoge druk geblust. (Video en foto's: Nick van Mourik)

w NVM 2656

w NVM 2659

w NVM 2662

w NVM 2663

Zondag 26 juli:

Delft - Even over half twee ontstond er door onbekende oorzaak brand in een woning aan de Wielewaalstraat. Brandweereenheden van kazernes Den Hoorn en Delft zijn gealarmeerd, maar het bleek om een klein brandje te gaan. Desalniettemin raakte een bewoonster gewond. Zij is door buurtbewoners opgevangen en is daarna door het ambulancepersoneel onderzocht. Hierna is zij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dick de Haan en Ferrie van der Geer)

w ferrie1

w ferrie2

w 20150726 140539

w ferrie5

Zoetermeer - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden aan het begin van de zondagavond gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie van een kindje in een flatwoning aan het Hoevenbos. De traumahelikopter is geland bij het randstadrailstation Voorweg. Na onderzoek door het medisch personeel is het kindje samen met de moeder vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Martin van Oostveen)

w IMG 3880

w IMG 3881

w IMG 3883