Nieuwsflits week 42 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 42

kop nieuwsflitsthumb-42

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 42 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 15 oktober:

Zoetermeer - Rond kwart over vier heeft er op een fietspad langs de Bleiswijkseweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een brommer. De fietser liep hierbij mogelijke verwondingen op. Hij is door het ambulancepersoneel in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De politie heeft de zaak afgehandeld.

Foto's: Martijn Roggeveen

w-dsc 3371

w-dsc 3374

Den Haag - Even over half vijf kwamen op de Oude Haagweg, ter hoogte van de Buitentuinen, een fietser en een scooterbestuurster met elkaar in botsing. De scooterbestuurster raakte hierbij gewond. Zij kon weliswaar zelf op de brancard stappen, maar is na onderzoek door het ambulancepersoneel onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De fietser kon zijn weg vervolgen. De politie heeft de scooter meegenomen.

Foto's: Nick van der Toorn

w-img 3264

w-img 3266

w-img 3285

Zoetermeer - Maandagavond omstreeks tien voor half tien kreeg de brandweer een particuliere brandmelding binnen vanuit het verzorgingstehuis "Buytenhage" aan de Bergmanstrook. Nadat bij de brandweer de informatie binnen kwam dat er daadwerkelijk iets in brand zou staan, werd er op voorhand extra materieel gealarmeerd. Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een pannetje op het vuur. Het incident kon snel door de brandweer worden afgehandeld, waarop iedereen weer retour kazerne ging.

Foto's: Eyelogic en Martijn Rogeveen

w-dsc 3380

w-dsc 3383

w-img 9542

Den Haag - Bij een ongeval op de De Werf is dinsdag aan het eind van de middag een bestuurder van een brommer gewond geraakt. De ambulancedienst heeft het slachtoffer voor verdere behandeling vervoerd naar een ziekenhuis. De verkeerspolitie is ter plaatse geweest. Zij hebben op haar buurt de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse gevraagd. Deze heeft een klein onderzoek uitgevoerd naar het ongeval.

Foto's: Tim de Kleyn

w-dewerf tdk 7645

w-dewerf tdk 7648

w-dewerf tdk 7656

Vrijdag 19 oktober:

Den Haag - Vanmiddag was er een verhoogde politie-activiteit waarneembaar rond het Soestdijkseplein. Volgens een politiefunctionaris ter plaatse had dit alles te maken met de vele inbraken de laatste tijd in de wijken rondom het Soestdijkseplein, waaronder bijvoorbeeld de wijk "Leyenburg". Agenten gingen vanmiddag te voet door de wijk en ook de motorrijders toonden zich aanwezig. Daarbij werd meteen onder bepaalde doelgroepen een rollerbank controle uitgevoerd. Volgens genoemde politiefunctionaris zal de aanwezigheid van veel politie de komende tijd nog veel vaker voorkomen in de wijken rondom het Soestdijkseplein en dit alles om de overlast en criminaliteit terug te dringen.

Foto's: Martin Taal

w-dsc 0623

w-dsc 0635

w-dsc 0642

Den Haag - Verschillende hulpdiensten werden rond kwart over acht gealarmeerd, nadat op de kruising Moerweg/Veluweplein een man te water was geraakt. Het bleek dat de man was gevlucht voor de politie en zijn toevlucht in het koude water had gezocht. De aanhouder wint en dat was in dit geval de politie, want niet lang nadat de man in het water was gespromgen is hij aan de kant gehesen en met een politiewagen naar het bureau vervoerd. Het verhaal vertelt niet waarom de politie achter de man aan zat.

Foto's: Dejan Jeremic

w-img 3509

w-img 3510

w-img 3512

Zaterdag 20 oktober:

Den Haag - Even na twee uur vanmiddag zijn twee schuurtjes uitgebrand, die achter in een tuin van een woning aan de Hoefkade stonden. De brandweer schaalde op naar 'middelbrand', maar had de brand snel onder controle. De oorzaak van de brand is onbekend. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

Foto's: Eyelogic

w-img 9656

w-img 9661

w-img 9666

Zondag 21 oktober:

Leidschendam - Op de Duinmeierij raakte vanavond een auto in brand. De vermoedelijke oorzaak is brandstichting.

Foto's: Eric Kokshoorn

w-dsc02613

w-dsc02622