'Behulpzame zakkenroller' | Regio15.nl

'Behulpzame zakkenroller'

Wassenaar - Een 93-jarige Wassenaarder is woensdag 1 december bestolen. Een jongen die zich behulpzaam voordeed, bleek een ordinaire dief.

De man was 's morgens bij het aankleden vergeten om een riem om te doen waardoor zijn broek steeds afzakte. Toen hij omstreeks elf uur over de Zonneveldweg liep en zijn broek afzakte, werd de hoogbejaarde man plotseling 'geholpen' door een jongen die zei: "Ïk help u wel even."

Voordat de man het in de gaten had, trok de jongen de broek van de man omhoog. Hierna rende de jongen hard weg. Op dat moment ontdekte de man dat de jongen zijn portemonnee had gerold. Aangeslagen meldde de man zich later bij de politie. Hij was zo verbouwereerd dat een signalement van de dader hem was ontschoten.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau XXXX via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.