Straatrovers mishandelen man, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Straatrovers mishandelen man, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 52-jarige Hagenaar is zondag 5 december mishandeld door twee mannen die hem wilden beroven. De politie zoekt getuigen van het incident.

Het slachtoffer liep omstreeks zes uur 's avonds met zijn echtgenote over de Leyweg. De twee waren op weg naar een tramhalte aan de Melis Stokelaan toen twee mannen hen belaagden. De mannen eisten, waarop de vrouw begon te gillen en het op een lopen zette. Een van de daders ging er daarop ook vandoor. De 52-jarige man bleef met de andere dader achter. Deze man stompte het slachtoffer meerdere keren in zijn gezicht, waarna ook hij zonder buit vluchtte. De 52-jarige hield aan het incident licht letsel in zijn gezicht en een kapotte bril over.

De daders waren beide licht getinte mannen van ongeveer 20 jaar oud. Een van was circa 1.70 meter lang, deze man droeg een zwarte jas met capuchon. De tweede dader is ongeveer 1.87 meter lang. Ook hij droeg een zwarte jas met capuchon.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.