Politie zoekt getuigen openlijk geweld | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen openlijk geweld

Datum incident: 03-12-2010 Bureau/gemeente: Pijnacker

De recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp is op zoek naar getuigen van mishandeling en openlijk geweld van vrijdag 3 december.

Drie jongeren uit Pijnacker-Nootdorp werden die avond tegen middernacht door een groep van circa tien jongeren belaagd en mishandeld. Het incident vond plaats bij de Klaproostunnel op het Willem Alexanderpad. De jongeren liepen richting de tunnel en werden door de groep bekogeld met sneeuwballen.

Toen zij daar wat van zeiden, werden zij door de groep aangevallen en mishandeld. Daarbij werden door de groep jongeren ook rake trappen uitgedeeld. De drie slachtoffers deden in de loop van het weekend aangifte bij de politie. Eén van de jongeren maakte op de avond al een melding bij de politie, maar de politie kon toen niemand meer traceren.

Eén van de slachtoffers raakte gewond aan zijn oog en moest daarvoor naar het ziekenhuis. De recherche neemt de zaak hoog op en is een onderzoek gestart naar de groep personen. 

Bent u getuige geweest van deze mishandeling en openlijk geweld of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Kent u de daders of één daarvan? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.