Twee aanhoudingen na steekpartij | Regio15.nl

Twee aanhoudingen na steekpartij

Den Haag - Een 33-jarige Hagenaar raakte dinsdagmorgen 7 december in alle vroegte gewond bij een steekpartij in de Van der Vennestraat. Politiemensen hielden twee verdachten aan.

Rond 02.00 uur kwam bij de politie een melding binnen dat in de Van der Vennestraat drie mensen met elkaar aan het vechten waren. In de straat troffen agenten weliswaar enkele mensen aan, maar niemand wist iets van een vechtpartij. Op het moment dat de agenten weer wilden vertrekken, zagen zij uit een café een man komen die onder het bloed zat.

Deze 33-jarige Hagenaar verklaarde te zijn gestoken door een Bulgaarse man. De verdachte zou na het steekincident zijn weggelopen in de richting van de Honthorststraat. In de omgeving zagen agenten een 32-jarige vrouw wier kleding helemaal onder het bloed zat. Omdat zij geen Nederlands sprak en dus niet kon uitleggen hoe dit kwam, hielden de agenten haar aan. Zij werd overgebracht naar een politiebureau.

Later wisten de agenten nog een tweede persoon aan te houden, een 39-jarige Bulgaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. De handen van deze persoon zaten onder het bloed en ook op zijn shirt waren bloedsporen zichtbaar. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Het slachtoffer is met meerdere steekwonden overgebracht naar een ziekenhuis, waar hij nog altijd verblijft. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.