Getuigen overval kledingwinkel gezocht | Regio15.nl

Getuigen overval kledingwinkel gezocht

Den Haag - De recherche van Bureau Jan Hendrikstraat zoekt getuigen van een overval op een kledingwinkel aan de Torenstraat op dinsdag 7 december.

Omstreeks 10.30 uur kwam een nog onbekende man de winkel binnen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen en ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor in de richting van het Agnietenpad.

De overvaller was een man met een licht getinte huidskleur en een lengte van ongeveer 1.80m. Hij was gekleed in een lichtkleurige jas met een soort blokjesprint. Hij droeg daaronder een donkere broek en zwarte schoenen met een lichtkleurige glimmende print aan de zijkant. De man droeg verder donkere handschoenen en op zijn hoofd had hij een donkere bontmuts met grijs bont aan de voorzijde en rondom. De bontmuts had aan beide zijde flappen die over de oren vallen.

Heeft u dinsdag iets gezien van de overval of heeft u anderzins informatie die de recherche op het spoor van de overvaller kan zetten? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Jan Hendrikstraat via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.