Politie zoekt getuigen woninginbraak | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen woninginbraak

Wassenaar - De recherche van Bureau Wassenaar is op zoek naar getuigen van een woninginbraak van een woninginbraak aan de Kievietslaan.

Onbekende(n) wisten in de week van zondag 28 november tot vrijdag 3 december bij een woning aan de Kievietslaan in te breken. Hierbij werd een groot aantal sieraden en andere persoonlijke eigendommenn weggenomen. Opvallend was dat bij de inbraak ook twee personenauto's van de bewoners die met vakantie waren, werden weggenomen. Het gaat om Peugeot 308, grijs van kleur en voorzien van het kenteken 86-ZF-NS en een Peugeot 206, blauw van kleur voorzien van het kenteken 13-RF-PV.

Opvallend is dat de grijze Peugeot 206 donderdagochtend 9 december in de Heilloostraat in Den Haag werd aangetroffen. De andere personenauto is tot op heden nog niet teruggevonden. 

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Weet u waar de andere auto is gebleven? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.