Steekpartij tijdens verkeersruzie, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Steekpartij tijdens verkeersruzie, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 22-jarige Haagse automobilist is donderdag 9 december neergestoken tijdens een verkeersruzie. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer reed omstreeks kwart over vier 's middags over de Houtwijklaan toen hij opmerkte dat een auto achter hem nauwelijks afstand hield. De 22-jarige sloeg rechtsaf de Oude Haagweg op, waarna de auto achter hem volgde.

Op het kruispunt van de Oude Haagweg en de Thorbeckelaan moesten beide auto's stoppen voor het verkeerslicht. De 22-jarige stapte uit om zijn achterligger aan te spreken. Hierop stapte ook deze automobilist uit. Hij sloeg direct het slachtoffer in zijn gezicht en pakte een mes. De 22-jarige vluchtte hierop naar zijn auto, maar kon niet voorkomen dat hij steekwonden in zijn hals en arm opliep. Ook werd een achterband van zijn auto lekgestoken.

De 22-jarige man wist ondanks zijn verwondingen zijn auto te bereiken en weg te rijden. Hij reed naar politiebureau Segbroek aan de Fahrenheitstraat, waar hij werd opgevangen. De man is even later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, dat hij na behandeling weer mocht verlaten. Aan het einde van de middag meldde de vermoedelijke dader, een 26-jarige Hagenaar, zich aan politiebureau Loosduinen. Hier is hij aangehouden.

De politie zoekt getuigen van het incident. Zij wil vooral graag spreken met de inzittenden van een tram die ten tijde van het steekincident stilstond op de kruising van de Oude Haagweg en de Thorbeckelaan. Mensen die iets van het steekincident hebben gezien of die anderszins informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.