Dode man in Waldorpstraat, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Dode man in Waldorpstraat, politie zoekt getuigen

In de Waldorpstraat is op vrijdag 10 december het stoffelijk overschot van een onbekende man aangetroffen. De politie vermoedt dat de man is aangereden en zoekt getuigen.

Passanten ontdekten het lichaam van de man omstreeks kwart over twee ’s nachts op de rijbaan van de Waldorpstraat. Ambulancepersoneel constateerde even later dat het slachtoffer was overleden, waarna de politie een uitgebreid (sporen)onderzoek begon.


Aangereden

Uit het onderzoek blijkt dat de man waarschijnlijk is aangereden door een voertuig. Na de aanrijding is de bestuurder van dit voertuig doorgereden. Over de toedracht van de aanrijding is nog niets bekend en van het betrokken voertuig ontbreekt vooralsnog ieder spoor.

In verband met het onderzoek is het gedeelte van de Waldorpstraat tussen de Eerste van der Kunstraat en de Calandstraat afgezet. Om overzichtsfoto’s van de lokatie te maken, is een politiehelikopter ingezet.

Getuigen
De politie zoekt getuigen van de aanrijding en mensen die anderszins informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn. Het gaat daarbij niet alleen om mensen die in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 december iets hebben gezien in de (omgeving van) Waldorpstraat dat mogelijk verband houdt met de aanrijding, maar ook om mensen die een voertuig hebben zien rijden of staan met verse sporen van een aanrijding. Zij kunnen bellen met Bureau Verkeer van Politie Haaglanden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.