Laffe beroving gehandicapte man, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Laffe beroving gehandicapte man, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 58-jarige gehandicapte man werd vrijdag 10 december het slachtoffer van een laffe straatroof. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer is een man die als gevolg van een hersenbloeding slecht ter been is en daarom met een rollator loopt. Kort nadat de man omstreeks negen uur 's avonds een koffiehuis aan de Zusterstraat had verlaten, werd hij in deze straat belaagd door twee jongens. Een van hen pakte de beide armen van de man beet, waarop de tweede dader zijn zakken doorzocht. Met geld en persoonlijke bezitting van het slachtoffer gingen de daders er vervolgens lachend vandoor. Een passant trof de man even later huilend aan op het Hobbemaplein.

De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe straatroof. Helaas ontbreekt een signalement van de daders. Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.