Insturen via WeTransfer

Regio15.nl beschikt over een eigen WeTransfer kanaal.

Met WeTransfer wordt het makkelijk om één of meerdere bestanden te versturen. In totaal mag u 'per keer' 20 (!) Gigabyte aan ons sturen, verspreid over één of meerdere bestanden. Dat zou voldoende moeten zijn; ook voor video beelden.

Smartphone

Op de smartphone kunt u gebruiken maken van de gratis WeTransfer app, die te vinden is in de App Store (iOS) en Google Playstore (Android). Na installatie kunt u beelden selecteren op uw smartphone en versturen. Belangrijk voordeel is dat de beelden via de app op best mogelijke kwaliteit verzonden worden.

  • Vul bij To Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.' in
  • Vul bij 'From' uw eigen email adres in
  • Geef bij 'description' kort in waar de beelden betrekking op hebben; we krijgen per dag meerdere WeTransfers binnen en op die manier kunnen we de incidenten uit elkaar houden
  • Vul bij 'description' ook in welke naam er als maker van de beelden vermeld moet worden (ere wie ere toekomt), of dat u juist liever heeft dat de beelden zonder naamsvermelding gepubliceerd worden.

Als u beschikt over WhatsApp, kunt u de beelden vaak ook via WhatsApp naar onze tiplijn versturen. Stuur daarvoor het beeld naar ons nummer 06-1515 1502

Beelden op de computer

Ga hiervoor naar https://regio15.wetransfer.com/ - het hoofdscherm verschijnt.

  • Vul bij 'je email adres' je eigen email adres in
  • Vul bij 'bericht' kort in waar de beelden betrekking op hebben; we krijgen per dag meerdere WeTransfers binnen en op die manier kunnen we de incidenten uit elkaar houden
  • Vul bij 'bericht' ook in welke naam er als maker van de beelden vermeld moet worden (ere wie ere toekomt), of dat u juist iever heeft dat de beelden zonder naamsvermelding gepubliceerd worden.

Klik nu op het 'plus' symbool en selecteer één of meerdere bestanden die verstuurd moeten worden. Als u meerdere bestanden heeft, hoeft u die niet eerst in een ZIP bestand o.i.d. in te pakken; dat doet Wetransfer voor u.

Klik daarna op 'Transfer' om de beelden daadwerkelijk in te sturen. U krijgt een bevestiging per email als het bestand verzonden is; en een tweede bevestiging als het bestand door ons gedownload is.

 

wetransfer

U krijgt van ons altijd een bericht terug; als we de beelden ook daadwerkelijk gebruikt hebben in een reportage.

Met het versturen van uw beelden via ons WeTransfer-kanaal gaat u akkoord met plaatsing van uw beelden (met watermerk) op onder andere onze site en social-media kanalen zonder dat daar een (financiële) vergoeding tegenover staat.