Au revoir en de groeten | Regio15.nl

Au revoir en de groeten

PEEN3639t-PEEN3647Den Haag - De bestuurder of inzittenden van een personenauto die vannacht op de A4 exact onder het Prins Clausplein in brand vloog, besloten -blijkbaar- om de reis dan maar op een andere manier te vervolgen.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, stond de auto volledig in brand. Maar de onfortuinlijke bestuurder van de bolide was in geen velden of wegen te bekennen.

De auto had een Frans kenteken. De politie heeft een forse zoekactie gehouden in de omgeving van het incident, maar voorzover ons bekend zijn de inzittenden niet meer aangetroffen. Het is natuurlijk mogelijk dat zij in een andere auto zijn overgestapt.

Gedurende de bluswerkzaamheden waren 3 rijstroken van de A4 afgesloten, maar gezien het nachtelijke tijdstip had dat geen files tot gevolg. Een berger heeft het wrak meegenomen, waarna de A4 weer vrijgegeven kon worden.

Het is niet duidelijk waarom de inzittenden niet bij de auto zijn gebleven. Rijkswaterstaat probeert de eigenaar van de auto te achterhalen; om de kosten van de schoonmaakoperatie te kunnen verhalen.

Video en foto's: Rene Hendriks


w-PEEN3639

w-PEEN3640

w-PEEN3641

w-PEEN3652