Korte maar felle brand in woning Hyacinthweg | Regio15.nl

Korte maar felle brand in woning Hyacinthweg

Den Haag - Een woning aan de Hyacintweg is rond middernacht beschadigd geraakt door een korte maar felle uitslaande binnenbrand.


Om kwart voor twaalf kregen brandweer en politie de melding dat er mogelijk brand zou zijn in een woning in de Bloemenbuurt. Direct rukten brandweereenheden van kazernes Loosduinen en Centrum, alsmede meerdere agenten van bureau Segbroek uit in de richting van de brand.

Eenmaal ter plaatse troffen de hulpdiensten een uitslaande brand aan. De bewoonster meldde zich voor het huis bij de politie en kon vertellen dat er verder geen personen binnen waren.

Politieagenten hebben nog voordat de brandweer ter plaatse was enkele buren gewekt en uit voorzorg hun huis uit laten gaan.

Kort na aankomst van de brandweer waren de vlammen geblust. Gezien het feit dat de volledige woning onder de rook stond, zijn op de begane grond door een ventilator en op eerste etage door het inslaan van een raam door de brandweer mogelijkheden gecreëerd om de woning te ontdoen van rook.

Een vertegenwoordiger van de Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de eerste maatregelen te treffen in verband met de schadeafhandelng. De woning is vannacht niet meer toegankelijk, wat betekent dat de bewoonster elders moet slapen.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w IMG 2829

w IMG 2838

w IMG 2842

w IMG 2843

w IMG 2847

w IMG 2851

w IMG 2856

w IMG 2865

w IMG 2875

w IMG 2879