Vrouw gered uit brandende woning Kornalijnhorst | Regio15.nl

Vrouw gered uit brandende woning Kornalijnhorst

Den Haag - Bij een brand in een flat aan de Kornalijnhorst heeft de brandweer tijdens het blussen een slachtoffer aangetroffen.


Om half één kreeg de meldkamer van de brandweer een melding dat er brand zou zijn in een flat. Direct rukten twee tankautospuiten en een hoogwerker uit naar het adres.

Ter plaatse werd inderdaad rook waargenomen waarop de brandweerlieden direct de flat betraden om de betreffende te vinden en daar te blussen. Omdat de bemanning van beide tankautospuiten werd ingezet is er opgeschaald naar 'middelbrand'

Tijdens het blussen hebben brandweerlieden een persoon aangetroffen in de woning. Hulpdiensten hebben het slachtoffer direct uit de woning gehaald en gereanimeerd.

De ambulancedienst heeft tijdens de behandeling van het slachtoffer de ondersteuning van het Mobiel Medisch Team aangevraagd. Zij zijn ter plaatse gekomen met de traumahelikopter.

Agenten van de Verkeerspolitie zijn ter plaatse gekomen voor het spoedtransport van de ambulance naar het ziekenhuis, maar uiteindelijk is de ambulance 'gewoon' met zwaailicht en sirene (en dus zonder motorbegeliding) vertrokken.

Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is, maar er is geen aanwijzing dat er opzet in het spel is.

Foto's en video: Rene Hendriks

66a0my.JPG

xcMwq8.JPG

pg4GaH.JPG

bk1mlD.JPG

UF1UzV.JPG

nCSvO7.JPG

vM2Y8P.JPG

U0RRPA.JPG

4LxQHn.JPG

yQiRuP.JPG

fUsx3U.JPG

U8vDyC.JPG