Voertuigbranden Haaglanden jaarwisseling 2016/2017 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Voertuigbranden Haaglanden jaarwisseling 2016/2017

Haaglanden - Ieder jaar vallen er rond de jaarwisseling in deze regio de nodige voertuigen ten prooi aan brandstichting. In dit item doen wij verslag van deze branden. Het lijkt erop dat de brandweer dit jaar drukker is met voertuigbranden dan vorig jaar. 


Den Haag - Rond kwart over zeven stond in de Viljoenstraat in Den Haag  een busje in de brand. De brandweer had moeite om de vlammen te doven. Het busje kan als verloren worden beschouwd. (Video en foto's: Nick van Mourik en Ivar Gieles)

jVbPZr.JPG

LAuwEU.JPG

dZ8fTr.JPG

NWE0DX.JPG

Rijswijk - Rond half acht stond een auto in de Luitstraat in Rijswijk in brand. Twee schuurtjes werden aangestraald door de vlammen. Ondanks snelle inzet van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de auto total-loss raakte. Burgemeester van Rijswijk, Michel Bezuijen kwam ook langs om te kijken. (Foto's: Donny Kooistra en Daan van den Ende)

N6vZJp.JPG

OL2pM5.JPG

FGhEDk.JPG

KjFske.JPG

rdlje2.JPG

Zoetermeer - Een auto in de brand op de Anna Blamanhove in Zoetermeer. De brandweer was snel ter plaatse maar ook dit keer kon niet voorkomen worden dat de auto volledig uitgebrand raakte. (Foto's: Fred Wolters en Marcel Hillebrand)

dVYoNW.JPG

Xpu6CS.JPG

PPidwe.JPG

db1W4H.JPG

Den Haag - In de Van Osstraat stond een auto omstreeks half negen in lichterlaaie. (Video en foto's: Nick van Mourik)

8IaE79.JPG

tR9eDN.JPG

1q2BGh.JPG

JD4QSH.JPG

Zoetermeer - Op het Hunsingo is de bestuurder van een Peugeot waarschijnlijk door het oog van de naald gekropen, en heeft zijn auto na een poging brandstichting niet al te veel schade opgelopen.

i0xljy.JPG

1MmWHf.JPG

Zondag 1 januari:

Zoetermeer - Een witte Opel is het nieuwe jaar met wat zwarte plekken begonnen op het Sumatra. Het is niet bekend hoeveel schade de auto heeft opgelopen is niet bekend. (Foto's: Jayden Media)

EHrjfW.JPG

VJscfK.JPG

Den Haag - Een Peugeot werd rond tien voor drie het slachtoffer van brandstichting op de Woudenbergstraat. Ondanks de blussing door de brandweer liep de auto zware schade op. (Foto's: Daan van den Ende)

5uss9I.JPG

MUtLAi.JPG

Den Hoorn - Op het terrein van bergingsbedrijf Vreugdenhil begon even voor drie uur een (schijnbaar) niet helemaal afgebluste auto weer te branden. Uiteindelijk vlogen er daardoor 6 auto's in brand. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand: Deze tweede poging lukte wel. (Video en foto's: Rene Hendriks en Tim de Kleyn)

obwy8n.JPG

eOXomA.JPG

ffm0iy.JPG

Den Haag - Even voor half vier brandde een scooter uit op de Van Limburg Stirumstraat. Bewoners van de flat waar de tweewieler voor de deur stond hadden kort wat overlast van de rook. (Foto's: Sander Paardekooper)

O3cowc.JPG

vnWV3H.JPG

Zoetermeer - Rond half vier kreeg de brandweer een melding van een autobrand onder woningen aan de Fletcher Hendersonrode en ging met meerdere voertuigen ter plaatse. Eén auto brandde uit, maar de bovenliggende woningen zijn niet beschadigd. Meer foto's in het item over deze brand. (Foto's: Marcel Hillebrand en Daan van den Ende).

0McAhl.JPG

gHWaQY.JPG

Den Haag - Om vier uur vannacht brandde een auto uit op de kruising van de Haringkade met de Ver-Huellweg. De brandweer van kazerne Scheveningen voorkwam dat een dichtbij geparkeerd voertuig ook vlam vatte. (Foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman)

v1ypz7.JPG

kdE4ws.JPG

Den Haag - Twee minuten voor vier uur kreeg de tankautospuit van kazerne Wateringen een melding van een autobrand op de Beresteinlaan. Ondanks de inzet kon er niet voorkomen worden dat de auto van binnen volledig afbrandde. (Foto's: Tim de Kleyn)

a9bTGh.JPG

ErvrQP.JPG

's-Gravenzande - Op de Vreeburghlaan stonden rond kwart over vier een busje en een auto in de brand. Zeker het busje was niet meer te redden, beide voertuigen zijn geblust door de brandweer. (Video en foto's: Fred van der Ende)

UjPT2X.JPG

Ekqxdi.JPG

Den Haag - Op de Van Pomerenvaart raken 3 auto's in brand. Meer foto's in het item over deze brand (Foto: Sander Paardekooper)

cY9GvK