Middelbrand Celebesstraat Den Haag | Regio15.nl

Middelbrand Celebesstraat Den Haag

mf-th-mrf_4691Door nog onbekende oorzaak is vannacht even voor half drie brand uitgebroken in een pand aan de Celebesstraat in Den Haag.

 



Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen aan beide zijden uit het pand op de eerste etage. Gelukkig waren de beide bewoners via het balkon aan de achterkant van de woning al gevlucht naar de buren. Zij zijn met onderkoelingsverschijnselen vervoerd naar een ziekenhuis.

De brandweer, die met drie tankautospuiten - waarvan er een niet daadwerkelijk is ingezet - en een hoogwerker ter plaatse was, heeft bij aankomst gelijk opgeschaald naar 'middelbrand' en heeft een hond uit de woning weten te redden. Deze is door de dierenambulance meegenomen.

De woning is volledig uitgebrand. Een vertegenwoordiger van stichting Salvage is nog ter plaatse geweest.

Overigens had de brandweer in Haaglanden het vannacht op hetzelfde tijdstip druk met andere branden: bij Parnassia aan de Avocadostraat in Den Haag was gelijktijdig eveneens een middelbrand in verband met een in brand gestoken matras. En aan de Suze Groenewegstraat in Pijnacker is op dat tijdstip een kleine brand geweest in een woning.

Video: Marco Ferwerda
{flv}20091224|724|426|false{/flv}

Foto's:
Gijs Goudkamp en Sonja Ferwerda

2009-12-23-02

2009-12-23-01

 
sfmrf_4691

sfmrf_4697

sfmrf_4699

sfmrf_4702