Grote brand in kantoor Rijkswaterstaat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Grote brand in kantoor Rijkswaterstaat

Delft - Een automatische brandmelding in een kantoor van Rijkswaterstaat werd donderdagochtend snel opgeschaald naar 'grote brand'.


De zogenaamde 'OMS-melding' in het kantoor aan de Derde Werelddreef werd woensdagochtend binnen korte tijd opgeschaald naar 'middelbrand' en vervolgens naar 'grote brand'.

De brand werd bestreden door eenheden uit Delft, Den Hoorn en Schipluiden, ondersteund door eenheden uit onder andere De Lier en Wateringen.

Het grote kantoor van Rijkswaterstaat stond vol met rook. De medewerkers van Rijkswaterstaat kunnen daardoor vooralsnog niet naar hun werkplek.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand ontstaan in een electriciteitsruimte. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend.

De Derde Werelddreef is vanwege de vele hulpdiensten gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Er zijn geen gewonden gevallen.

Omstreeks zeven uur was de brand geblust en is een klein aantal brandweereenheden achtergebleven voor het ventileren van het pand c.q. het afronden van de inzet.

Foto's en video: Piet de Ruijter en Rene Hendriks

LCdB4y.JPG

cNa8y2.JPG

ae8lTs.JPG

2F1vqa.JPG

PfcKQX.JPG

I8uBFh.JPG

A0I8uY.JPG

hmIffq.JPG

ZswvN7.JPG

waVqUv.JPG

AL6ycA.JPG

RZQKC9.JPG