Man zwaargewond nadat kart in brand vliegt bij crash | Regio15.nl

Man zwaargewond nadat kart in brand vliegt bij crash

Delft - Een botsing hoort er eigenlijk een beetje bij op een kartbaan, maar zaterdagavond ging het dramatisch mis in een kartcentrum aan de Kleveringweg


De klap was dit keer zodanig dat de kart in brand vloog. Personeel en omstanders hebben de bestuurder er snel uit weten te trekken, maar toch heeft hij daarbij forse brandwonden opgelopen. Personeel van het kartcentrum Race Planet heeft de man snel onder de douche gezet.

De brand was snel onder controle. Om het slachtoffer de nodige medische zorg te verlenen, is het mobiel medisch team (met de auto) ter plaatse gekomen. Na behandeling ter plaatse is de man met spoed naar het ziekenhuis vervoerd; de arts van het traumateam is ter ondersteuning meegereden in de ambulance. Naar verwachting gaan zij naar het brandwondencentrum in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam.

De andere gasten zijn geëvacueerd en tijdelijk buiten opgevangen. De vrouw van het slachtoffer is door de politie opgevangen.

Een tweede ambulance is ter plaatse gekomen om de mensen te bekijken die het slachtoffer uit de vlammen getrokken hebben en die mogelijk daarbij ook letsel hebben opgelopen. Zij hoefden niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. 

Foto's en video: Dionda Sanders, Ferrie van der Geer, Donny Kooistra en Daan van den Ende

8O4SaE.jpg

OVbiQ0.JPG

UkgQBS.JPG

A5N9Uj.JPG

hCybJu.JPG

ZMbStn.JPG

RrbcHU.JPG

z3BbUE.JPG

Ug4YqU.JPG

0du7sm.JPG

YG4MkI.JPG

yhhwvF.JPG

a1wO2d.JPG

Y1xzc4.JPG

JqwsUl.JPG

F7Q6p4.JPG

WOqtrS.JPG