Auto door brand verwoest in de Raadhuisstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto door brand verwoest in de Raadhuisstraat

Voorburg – Vanmorgen vroeg is een auto aan de Raadhuisstraat volledig verwoest door brand. Een tweede auto raakte ook beschadigd.


Rond tien over vier werd de brandweer gealarmeerd voor de voertuigbrand. Bij aankomst stond een geparkeerde Range Rover in lichterlaaie.

Een auto erachter werd aangestraald door de hitte, waardoor de koplampen en bumper smolten. Ondanks het snelle optreden van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de Range Rover werd verwoest. Van het Interieur is niks meer over en ook een deel van het exterieur aan de achterkant is volledig weggebrand.

Een omwonende verklaarde een klap te hebben gehoord alsof een raam werd ingeslagen. Toen de deze keek, was er niets te zien. Kort erop hoorde zij nog een klap, maar zag toen ze opnieuw keek dat de auto in lichterlaaie stond.

De politie doet onderzoek naar de vermoedelijk aangestoken brand en hoopt dat getuigen zich melden. Voor zover bekend zijn in de omgeving geen sporen aangetroffen. Wel zullen camerabeelden worden bekeken.

De gemeente Leidschendam-Voorburg wordt al maanden geteisterd door tientallen autobranden. Deze branden vonden vooralsnog uitsluitend plaats in Leidschendam. Of er een verband is tussen deze en de eerdere reeks branden zal worden onderzocht.

Video en foto's: Sebastiaan Barel

pH0TWr.jpeg

fjr79U.jpeg

NKgtJh.jpeg

7w3FTX.jpeg

TEmcLZ.jpeg

dO64bW.jpeg

YE4X6Z.jpeg

vrkOXa.jpeg

or92ub.jpeg

a5wlh3.jpeg

86Y0e2.jpeg

rUeHQt.jpeg

3qdIrF.jpeg