Parkeerautomaat in brand gestoken De Genestetlaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Parkeerautomaat in brand gestoken De Genestetlaan

Den Haag - Het aantal buitenbranden in de regio neemt met het verstrijken van de maand december flink toe.


Op diverse locaties worden ondergrondse containers, voertuigen etc. in brand gestoken. De brandweerlieden hebben het er maar weer flink druk mee. En de schade loopt flink op.

Ook vanavond moest de brandweer op verschillende plekken in actie komen om brandjes op straat te blussen.

Zo werd er om even voor negen uur op de De Genestetlaan met de Linnaeusstraat een parkeerautomaat in brand gestoken. Hierbij werden een pallet en autobanden gebruikt. Dat zal niet onopgemerkt zijn gebeurd.

De tankautospuit van kazerne Laak is in verband met deze brand ingezet. Nadat de brand was geblust, bleek de parkeerautomaat zwaar beschadigd. Een schadepost voor de gemeente van duizenden euro's. Op kosten van de gemeenschap zal waarschijnlijk wel weer een nieuwe parkeerautomaat worden neergezet.

(De tekst gaat na de eerste serie foto's verder).

Foto's: Danny Botman

asgbk5.JPG

Y36tgU.JPG

Q975vt.JPG

X1F4LK.JPG

bLcuRv.JPG

gOVNjS.JPG

Den Haag - Zaterdagnacht rond half één stond er 'opeens' een aanhangwagen in brand op de Daal en Bergselaan. De tankautospuit van kazerne Looduinen werd hier op afgestuurd. Bij aankomst sloegen de vlammen uit de aanhangwagen. Ondanks de snelle blussing liep deze veel schade op. De brand is zo goed als zeker aangestoken. (Foto's: Nick van Mourik, Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

pa3Tz3.jpeg

crQpUz.jpeg

ck8QMC.jpeg

GhSGM9.jpeg

SHPrtS.jpeg

gnxnHW.jpeg

wjK3EU.jpeg

sQfo46.jpeg

uyMNXM.jpeg