Voertuigbranden jaarwisseling 2022/2023 | Regio15.nl

Voertuigbranden jaarwisseling 2022/2023

Haaglanden - In dit item kunt u een overzicht vinden van de voertuigbranden tijdens Oudejaarsavond en Oudejaarsnacht.


Een geparkeerde auto langs de Maanweg stond aan het einde van de middag in brand. De brandweer heeft de brand geblust.

Foto's: Daan van den Ende

s96YGV.JPG

PGz4aM.JPG

tpT4hn.JPG

jBCqSR.JPG

Den Haag - Op de Schoolzijde heeft een geparkeerd voertuig in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust, maar de auto is total loss. 

Video: Ivar Gieles en Nick van Mourik

Foto's: Rick Brouwer, Ivar Gieles en Nick van Mourik

Xs7QeH.jpg

5fNQvj.JPG

IQNEwO.JPG

9grACp.JPG

GWcta0.JPG

pr9E0n.JPG

Den Haag - Aan de Gravendreef is door onbekende een auto in de brand gestoken. Agenten hebben een eerste bluspoging gedaan die is overgenomen door de brandweer. Voor aankomst van de brandweer bekogelde jongeren agenten die op de melding van de autobrand waren afgekomen met vuurwerk. (Foto's: Rick Brouwer)

rqsHU1.jpg

SdvYNa.jpg

6aQ1ZQ.jpg

5fFeJ2.jpg

Den Haag - Op het Ruth Firstplein heeft een scooter in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust, maar van de scooter is niets meer over.

Foto's: Ivar Gieles

i50Wx9.JPG

WFpUK6.JPG

7VeT31.jpg

Den Haag - Ook op de 's-Gravenzandelaan heeft een scooter in brand gestaan. Een fiets moest het ook ontgelden. De brandweer heeft beiden geblust.

Foto's: Ivar Gieles

mFaJbe.JPG

lsHUNZ.JPG

Den Haag - In de Toon Dupuisstraat is door vandalen een geparkeerd voertuig in brand gestoken. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen. Wél heeft de auto forse schade opgelopen.

Foto's: Ivar Gieles

uE93E3.JPG

ZweFKT.JPG

Wu57ua.JPG

N08mda.JPG

pPhClK.JPG

Den Haag - Op het Toon Dupuiserf, vlakbij de Toon Dupuisstraat, waar eerdere vannacht een auto in brand was gestoken heeft ook een geparkeerd voertuig in brand gestaan. 

Foto's: Nikolai Overbeeke

evmUz3.jpg

yfN1gn.jpg

Den Haag - Opvallend veel scooterbranden deze Oud&Nieuw en heel wat minder autobranden dan voorgaande jaren. Een van de locaties waar een scooter in brand was gestoken betrof de kruising van de Willem Silviusstraat met de Maasstraat in de Rivierenbuurt. Bij aankomst van de brandweer was de scooter al totaal verwoest. Deze brand was snel geblust. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

ZNlR6U.JPG

lY0B9e.JPG

qyWhWz.JPG

Den Haag - In de Celsiusstraat heeft meerdere keren hetzelfde voertuig in brand gestaan. Het voertuig is volledig uitgebrand. 

Foto's: Gabi Gonzalez en Nikolai Overbeeke

fiWRj7.jpg

7YS1qo.jpg

UXRqxa.jpg