Dode bij brand in Morelstraat | Regio15.nl

Dode bij brand in Morelstraat

t-img_0011Den Haag - Bij een brand in een woning aan de Morelstraat, in de Haagse Vruchtenbuurt, is vannacht de vermoedelijke bewoonster om het leven gekomen.

De brandweer werd omstreeks vijf over half vier gebeld met de mededeling dat er dikke rook kwam uit een benedenwoning in deze straat en dat er wellicht nog iemand binnen zou zijn. Hierop zijn de tankautospuit en het redvoertuig van kazerne Loosduinen en de tankautospuit van kazerne Centrum ter plaatse gestuurd. Tevens werd een ambulance met A1 die kant op gestuurd.

Nadat de aanvalsploeg een binnenaanval had ingezet, werd binnen het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. Hierop is meteen opgeschaald naar 'middelbrand'. De brand zelf was snel geblust; deze is overigens niet uitslaand geweest. In verband met de brand zijn vier omliggende woningen ontruimd geweest.

Het pand is conform procedure door de politie meteen als 'plaats delict' aangemerkt. De technische recherche doet onderzoek naar de brand. Het staat officieel nog niet vast of het slachtoffer door de brand is omgekomen of dat deze al was overleden vóór de brand.

Kijk hier voor het persbericht van de Veiligheidsregio Haaglanden.

Foto's: Robin Leltz

w-img_0002

w-img_0004

w-img_0006

w-img_0009

w-img_0010

w-img_0012

w-img_0019