Brand in uitpandige berging Leyweg | Regio15.nl

Brand in uitpandige berging Leyweg

th-img_9936Den Haag - Aan de Leyweg heeft vanavond korte tijd brand gewoed in een uitpandige berging.


In eerste instantie werd de tankautospuit van kazerne Den Haag-Loosduinen onder prio2 gealarmeerd voor een buitenbrand. Echter, aanrijdend kreeg de bemanning van de meldkamer te horen dat zij onder prio1 mochten gaan rijden.

Ter plaatse bleek er in een uitpandige berging een brandje te zijn. Aangezien de berging was voorzien van een aantal hangsloten en het brandje onder het bitumen was gaan woekeren, bleek het een niet al te eenvoudig klusje. Na enige tijd gelukte het om de laatste vuurresten te doven.

Vanwege het feit dat bewoners aangaven dat zij iets van een op vuurwerk gelijkende knal gehoord hadden, is de Technische Recherche ter plaatse gevraagd om met hun expertise enig licht op de zaak te werpen.

Om voldoende zicht te krijgen in het werkgebied, is het hulpverleningsvoertuig van kazerne Den Haag-Loosduinen ter plaatse gevraagd voor het brengen van extra verlichting. Na onderzoek kon de Technische Recherche echter niets bijzonders vinden. Waardoor de knal veroorzaakt werd, is onbekend.

Foto's: Marco Vos

img_9930

img_9925

img_9918

img_9916

img_9932

img_9910

img_9936