Klussen; deze dagen moet je ervoor in de rij staan.... | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Klussen; deze dagen moet je ervoor in de rij staan....

Delft - In de regio zijn een aantal locaties waar mensen zich verzamelen.


Het feit dat er een hoop dicht is vanwege de corona-crisis, is voor veel mensen het sein om dan maar te gaan klussen en op te gaan opruimen.

Bij de Hornbach bouwmarkt op de Singel mogen klussers alleen gedoseerd naar binnen - pas als er iemand naar buiten komt mag er weer iemand naar binnen. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat het mogelijk is om binnen 1,5 meter onderlinge afstand te houden.

Dat betekent dat er mensen buiten, voor de deur, moeten wachten. Daarom staat er een forse wachtrij op de parkeerplaats.

Foto's: Rene Hendriks

l4r1Fp.JPG

ibKyuo.JPG

Ook bij de Ikea Delft staan er lange rijen. De winkel is gesloten, maar het is wel mogelijk om de 'Billy' af te halen. Daarom staat er een lange rij auto's. Om te zorgen dat de overlast op de openbare weg beperkt blijft, leidt de Ikea de slang auto's slingerend over de parkeerplaats van het hotel en de Ikea zelf. Maar de rij werd zo lang dat de Ikea medewerkers het laatste deel van de rij wegstuurden; met de wachttijd op dat punt in de rij zou de winkel gesloten zijn tegen de tijd dat zij aan de beurt kwamen.

Foto's: Rene Hendriks

wdnrIw.JPG

YvK18w.JPG

jUdHyZ.JPG

WgtWEx.JPG

Waar geklust wordt, ontstaat afval. En sowieso grijpen mensen deze periode aan om thuis eens op te gaan ruimen. Daardoor staan er weer lange rijen bij het afvalstation van Avalex aan de Voltaweg in Delft.

Foto's: Piet de Ruyter

BUOVFa.jpeg

ckSlS8.jpeg

SIEZiA.jpeg