Mobiele kapsalon ontdekt tijdens zoektocht naar overvallers | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Mobiele kapsalon ontdekt tijdens zoektocht naar overvallers

Den Haag - In de Jan de Weertstraat werd bij de zoektocht naar overvallers in een bus een mobiele kapsalon ontdekt.


De politie kreeg een melding van een gewapende overval op een minimarkt aan de Jan van Rodestraat. Tijdens de zoektocht naar de verdachten van de overval zag de politie een paar straten verderop een verdachte situatie bij een zwarte bus. Agenten in zware steek- en kogelwerende vesten trokken hun dienstwapen, en hebben enkele personen uit de bus gehaald en staande gehouden. 

De bus bleek van binnen omgebouwd te zijn als mobiele kapsalon. Er stond onder andere een kappersstoel in. Er hing een spiegel en er lagen professionele kappersattributen. Volgens buurtbewoners zou de bus er al de hele week staan en zouden er al de hele week personen in en uitgaan. 

Het uitoefenen van niet-medische contactberoepen -waaronder een kapper valt- is tot 2 maart 2021 niet toegestaan. Of de inzittenden een boete hebben gekregen is bij deze website nog niet bekend. 

Update 18 februari 2021: De politie laat weten dat de namen van de inzittenden van de mobiele kapsalon zijn genoteerd en er een bestuurlijke rapportage zal worden opgemaakt ten behoeve van de gemeente.

Video en foto's: Daan van den Ende

wCcBTI.jpg

19sknM.jpg

UdkxmC.JPG

B3LVKg.jpg

1MG0tr.JPG

T9KHq6.jpg

VgmBYF.JPG

OjTaKn.JPG

AKpt8V.JPG

RywMIE.JPG

uQbYSH.JPG