Politie ontdekt illegaal gokhuis na inval Kerketuinenweg | Regio15.nl

Politie ontdekt illegaal gokhuis na inval Kerketuinenweg

Den Haag - De politie heeft dinsdagavond een inval gedaan in een pand aan de Kerketuinenweg en daarbij illegale gokactiviteiten ontdekt. 


De politie heeft, na een anonieme melding, met veel eenheden en in samenwerking met de Belastingdienst en Handhaving van de Gemeente Den Haag de inval gedaan. Agenten droegen bij de inval steek- en kogelwerende vesten en hebben onder andere de deur eruit geramd. 

In het pand bleken ruim twintig personen aanwezig die aan het gokken waren. Alle personen werden gecontroleerd door de politie, de identiteit werd vastgesteld en vervolgens werden zij gefouilleerd.

Vervolgens werden van alle voertuigen in de omgeving foto's gemaakt en zijn alle voertuigen van de personen die in het pand aanwezig waren uitvoerig gecontroleerd. Voor het pand stonden dure auto's geparkeerd. 

Een 39-jarige man uit Rijswijk is aangehouden voor witwassen. Een auto, een flink bedrag aan contant geld en spullen om te gokken zijn in beslag genomen. 

Na uitvoerige controle mochten de aanwezigen het pand verlaten en naar huis. Het pand is gesloten door de Gemeente Den Haag en werd afgesloten. Het is niet de eerste keer dat dit pand aan de Kerketuinenweg onderdeel is van een onderzoek. Zo is het pand in het verleden voor een half jaar gesloten vanwege de exploitatie van illegale horeca en de organisatie van pokeravonden.

Video en Foto's: Donny Kooistra

d0v0i9.JPG

Y1PpBM.JPG

bvBSLy.JPG

y6YL2r.JPG

fQQDgI.JPG

B7XjZ3.JPG

K8XUb5.JPG

qAWkuJ.JPG

4sbSlu.JPG

UlRmfy.JPG

7Dmk0C.JPG

yBoGF9.JPG

f51yAK.JPG

RtZZPo.JPG

JZXDdb.JPG

80HBPG.JPG

kJIihE.JPG

pfE6Xk.JPG

HuIkC7.JPG

kmfJvh.JPG

Uxs9oB.JPG

EAcKYv.JPG

pNK8YH.JPG