Kat op 't dakkie! | Regio15.nl

Kat op 't dakkie!

Den Haag - Als kat niet gebombardeerd zijn tot 'binnenkat' maar ook de wijde wereld mogen verkennen, welk poezenbeest wil dat nou niet..


Het heeft soms echter z'n nadelen. Bijvoorbeeld als je met je vier pootjes over een dakrandje schrijdt en je kukelt door wat voor oorzaak dan ook enkele meters omlaag, op een lager gelegen dak. Een beetje kat weet dan nog wel op z'n pootjes te landen.

Maar daar sta je dan, je kan niet meer terug en het enige dat dan overblijft is dan klaaglijk miauwen, in de hoop dat het baasje jouw benarde situatie opmerkt. Zie hier zo'n beetje het draaiboek van het avontuur van een kat in de Amperestraat vanmiddag.

Gelukkig voor de kat werd deze opgemerkt en werd de brandweer erbij gehaald om het beestje van het dak te halen. Het werd de hoogwerker van kazerne Centrum.

Het vrouwtje mocht gelukkig mee naar boven en zij kon op het dak de avonturier in de armen sluiten. En beneden werd de hereniging nog eens dunnetjes overgedaan met het andere baasje. Gelukig heeft de kat niets overgehouden aan zijn of haar avontuur.

Foto's: Ivar Gieles

Zle0fv.JPG

zFQhZM.JPG

KRjqPD.JPG

MTLgaT.JPG

R4czUh.JPG

oOmPcV.JPG

Fcwidk.JPG

VTe15a.JPG

9dQ7Oj.JPG

QUweSB.JPG

nuP8EW.JPG

id5QNR.JPG