Man gewond bij val van dak | Regio15.nl
DutchEnglish

Man gewond bij val van dak

IMG 1680t-IMG 1715Den Haag - Een 48-jarige man is maandagochtend gewond geraakt nadat hij van een dak was gevallen in de 's-Gravenzandelaan.


Toen de man op het dak van het huis nabij de Hillegondastraat werkzaamheden aan het uitvoeren was, is hij door nog onbekende reden ten val gekomen. Op basis van de informatie die hulpverleners kregen bij de 112-melding, zijn ambulancedienst, politie en brandweer uitgerukt voor hulpverlening aan het slachtoffer.

Ter ondersteuning aan het ambulancepersoneel is volgens het protocol (val van hoogte) ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd, die met de Lifeliner 2 ter plaatse kwam. Zij zijn geland op het basketbalveldje in het Transvaalpark, waarbij de arts en verpleegkundige zijn opgehaald door politieagenten en bij het incident aan de 's-Gravenzandelaan zijn afgezet.

Het slachtoffer is op de wervelplank gefixeerd en is vervolgens met de hoogwerker van de brandweer naar beneden gehaald. Hierna is het slachtoffer per ambulance met spoed naar het MCH/Westeinde ziekenhuis gereden. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance.

De oorzaak van de valpartij is nog onbekend. Nadat de arts teruggebracht was bij de helikopter is het MMT retour naar de thuisbasis op Rotterdam/The Hague Airport gevlogen. De 's-Gravenzandelaan was korte tijd afgesloten voor omstanders en verkeer, zodat hulpverleners de ruimte hadden om veilig te kunnen werken.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 1661

w-IMG 1663

w-IMG 1671

w-IMG 1674

w-IMG 1676

w-IMG 1680

w-IMG 1683

w-IMG 1688

w-IMG 1715

w-IMG 1720