Groenverzorger overreden door collega | Regio15.nl

Groenverzorger overreden door collega

KOP 0028t-IMG 4398's-Gravenzande - Een medewerker van een groenbedrijf is vanmiddag aan het einde van zijn dienst op het Opaal terecht gekomen onder het voertuig van een collega.


Toen de bestuurder van de dienstbus het voertuig wilde verplaatsen is een collega door nog onbekende oorzaak overreden en onder het voertuig terecht gekomen op het Opaal, tussen de basisschool en het sportveld.

Ambulancemedewerkers en politieagenten werden rond half vier gealarmeerd en spoedden zich ter plaatse. Gezien de verwondingen van het slachtoffer is door de verpleegkundige van de ambulance om de ondersteuning van het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter uit Amsterdam gevraagd.

Tijdens de behandeling van het slachtoffer bleek het MMT niet meer nodig, waarop de traumahelikopter retour naar Luchthaven Schiphol vloog.

Na onderzoek in de ambulance is het slachtoffer onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. Het plein aan het Opaal is afgesloten geweest voor verkeersonderzoek door de VOA. Na dit onderzoek is het Opaal vrijgegeven voor het verkeer.

Video en foto's: Fred van der Ende en Dejan Jeremic

w-DSC 0020

w-DSC 0025

w-DSC 0028

w-IMG 4359

w-IMG 4366

w-IMG 4384

w-IMG 4386

w-IMG 4388

w-IMG 4398