Man van balkon gevallen tijdens studentenfeestje | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Man van balkon gevallen tijdens studentenfeestje

Delft - Een 25-jarige man is vannacht zwaargewond geraakt nadat deze van het balkon van een woning aan de Oudraadtweg was gevallen.


Rond half twee kreeg de politie een melding van geluidsoverlast bij een studentenfeest. Ter plaatse weigerde een feestvierder na aanbellen van de agenten deze te woord te staan. De agenten liepen daarop naar buiten. Daar zagen zij de man op het balkon staan van de 3e etage.

Plotseling klom deze man over de reling van het balkon en kwam daarbij ten val. De agenten verleenden direct eerste hulp aan het slachtoffer.

Ondertussen spoedden ambulancemedewerkers en agenten, die in de nabijgelegen Lodesteynstraat aanwezig waren bij de afwikkeling van een ongeval, zich richting de locatie van het ongeval. Meerdere politie-eenheden werden ter ondersteuning gevraagd, en ook een tweede ambulance en het Mobiel Medisch Team werden opgeroepen voor hulp aan het slachtoffer.

Het slachtoffer is zwaargewond op de wervelplank gefixeerd en op de brancard geplaatst. Na de noodzakelijke handelingen in de ambulance door ambulanceverpleegkundigen en de MMT-arts, zijn ambulance en MMT met spoed naar het ziekenhuis vertrokken.

Vrienden van de man verklaarden dat hij hij naar beneden wilde gaan klimmen. Vermoedelijk verkeerde het slachtoffer onder invloed van alcohol.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w IMG 7098

w IMG 7102

w IMG 7105

w IMG 7112

w IMG 7118

w IMG 7124

w IMG 7121