Het waait weer: stormschade overzicht van 10 januari | Regio15.nl

Het waait weer: stormschade overzicht van 10 januari

Haaglanden - Het weer laat haar aanwezigheid duidelijk merken: In de hele regio is overlast van storm en op sommige plekken gaan daardoor dingen kapot.


Voornamelijk bomen en takken, maar ook dakplaten, geveldelen en schoorstenen ondervinden de gevolgen van de harde wind. Gedurende de dag plaatsen wij hier update's met foto's. Heeft u zelf foto's van situatie's die zijn ontstaan naar aanleiding van deze weersomstandigheden? Die foto's kunt u insturen via [email protected]

Scheveningen - Als het op het land stormt, is het ook boven het water niet windstil. Surfers maken daar dankbaar gebruik van, terwijl de gemeente voor de veiligheid de hekken van de havenhoofden sluit. Al trekt niet iedereen zich wat aan van die afsluiting. (Foto's: Ruben van Essen)

w IMG 0536

w IMG 0540

w IMG 0559

Leidschendam - Ook de bomen van de oudste categorie (in dit geval ongeveer 120 jaar) worden niet ontzien door het weer. Op de De Ruyterstraat is deze boom van formaat veranderd. (Foto: Kevin Correljé)

w image1

Den Haag - Voor wie dacht dat de politie werd ontzien door de storm; helaas. Bij de VOA moeten ze deze letter even rechtzetten. (Foto: Ivar Gieles)

w IMG 4949

Den Haag - Niet echt nodig vandaag, maar als de zon gaat schijnen best handig. Maar voorlopig is deze zonwering van een woning aan de Meppelweg buiten dienst. (Foto: Ivar Gieles)

w IMG 4954

Zoetermeer - Een bewoner van de Appelgaarde, zag ineens een tuinstoel op het dak van zijn schuurtje. Die lag daar vóór de storm nog niet.... (Foto: Chris)

w IMG 1230

Zoetermeer
- Ook op de J.C. Bloemhove in Zoetermeer moest de brandweer in actie komen vanwege een omgewaaide boom. (Foto: Rogier Visser)

w IMG 0674

Kwintsheul - Op de Leeuwerik dreigde de kap van een schoorsteen af te waaien. De brandweer werd ingeschakeld om dit te voorkomen. (Foto: Piet de Ruyter)

w piet2

Naaldwijk - Op het van Tijnplein waaide een deel van de dakbedekking van een gebouwtje. De brandweer heeft ook hier erger voorkomen. (Foto: Piet de Ruyter)

w piet3

w piet1

Den Haag - De brandweer van kazerne Archipel is vanmiddag uitgerukt naar het Anna van Buerenplein om zich te buigen over enkele losse onderdelen op het dak van de 10e etage. Hoe het dakdekgerei los is komen te liggen is onbekend, maar nu ligt alles weer veilig. (Foto: Mees van Krimpen)

w IMG 0206

w IMG 0213

Delft - Een schoorsteen op een woning aan het Asvest heeft vandaag niet volledig overleefd. Omdat deze op instorten stond hebben brandweerlieden per hoogwerker de schoorsteen in delen uit elkaar gehaald en de situatie weer veilig gemaakt. (Foto's: Daniël des Montagnes en Erik van der Zalm)

w daniel1

w daniel2

w IMG 8787

w IMG 8773

w IMG 8779

Honselersdijk - Bewoners van een woning aan de Aristotelesstraat konden vissen... naar hun tuinmeubilair, in de sloot bij hun huis. (Foto's: Tim Waayer)

w image1B

w image2

Den Haag - Hoog water op Scheveningen! (Foto: Ruben van Essen en Tristan Rom)

w IMG 0584

w IMG 6035