Kleine vrachtauto vast onder parkeerdek Makro | Regio15.nl

Kleine vrachtauto vast onder parkeerdek Makro

Delft - Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft vanmiddag een vastgelopen vrachtwagentje vlotgetrokken op de parkeerplaats bij de Makro.


Rond drie uur in de middag reed een kleine vrachtwagen zich klem onder het parkeerdek bij de Makro in Delft. Het voertuig kwam muurvast te zitten.

De bestuurder en bijrijder hebben eerst zonder hulp geprobeerd de banden van de vrachtwagen leeg te laten lopen en zo de vrachtwagen weer vlot te krijgen.

Helaas lukte dit niet. Medewerkers van de Makro en bergingsbedrijf Vreugdenhil kwamen daarna hulp bieden. De metalen balk waaronder het voertuig klem zat, werd gestut door middel van pallets. Berger Vreugdenhil heeft eerst met een lier geprobeerd met brute kracht het vrachtwagentje los te trekken.

Toen dit niet werkte zijn de achterwielen er vanaf gehaald, zodat de vrachtwagen minder hoog werd. Hierna werd het chassis op wieltjes gezet en kon de vrachtwagen er onderuit worden getrokken.

Nadat de wielen er weer onder waren gezet kon het vrachtwagentje in de lepel van het bergingsvoertuig worden afgesleept.

Foto's en video: Ruben van Essen

w Makro 1

w Makro 2

w Makro 3

w Makro 4

w Makro 5

w Makro 6

w Makro 7

w Makro 8