Brandweer druk met 'stormklusjes' in de regio | Regio15.nl

Brandweer druk met 'stormklusjes' in de regio

Haaglanden - Vanwege de stevige wind in de regio heeft de brandweer het extra druk in verband met allerlei zogenaamde 'stormklusjes'.


Den Haag - Vannacht moest de brandweer er in de Bragastraat aan te pas komen om te zorgen dat een omgevallen steiger niet voor nog meer schade kon zorgen. De steiger was tegen een lantaarnpaal gevallen, die daardoor ook om dreigde te vallen. Medewerkers van de politiekraan hebben als eerste een geparkeerde auto in veiligheid gesteld, alvorens de brandweer de stgeiger naar beneden kon halen. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

MEIPAg.JPG

L6i0EI.JPG

ltcT5B.JPG

wl2Kza.JPG

ubENpx.JPG

TquVTp.JPG

Den Haag - Bovenop het pand waarin een vestiging van de Burger King is gehuisvest, op de hoek van de Spuistraat en de Hofweg, dreigde een vlaggenstok door de harde wind naar beneden te vallen. De politie had een ruime afzetting gevormd op de kruising. De hoogwerker van kazerne Centrum is ter plaatse gekomen en de brandweerlieden hebben de vlaggenstok met behulp van de hoogwerker naar beneden gehaald. ( Foto's en video: Ivar Gieles)

ezsUII.JPG

G2Zdiu.JPG

4aKbak.JPG

IDlfTi.JPG

EvOWQ2.JPG

9SbvOt.JPG

m6CjNt.JPG

Den Haag - Op de Savornin Lohmanlaan dreigde een grote boom om te vallen. De brandweer werd gealarmeerd en deze heeft de boom omgezaagd, om ongelukken te voorkomen. (Foto's: Dejan Jeremic)

xb0luI.JPG

p14D5H.JPG

Kggiww.JPG

Den Haag - Bovenop de Grote kerk aan de Rond de Grote Kerk staat een steiger in verband met werkzaamheden. Vanwege de harde wind waren wat losse delen aan het klapperen en de brandweer is voor de zekerheid gealarmeerd om het een en ander vast te zetten. De omgeving van de Grote Markt is door de politie afgezet. (Foto's: Nick van Mourik)

Odu5Ms.JPG

E1X54i.JPG

8YW5mD.JPG

n6K8ZS.JPG

YVzUnF.JPG

7nMKMi.JPG