Storm in de regio op 28 maart | Regio15.nl

Storm in de regio op 28 maart

Haaglanden - Deze Tweede Paasdag begon met flink wat wind in de regio...


Rond zes uur vanmorgen kwam de eerste melding binnen, en rond vier uur vanmiddag stond de teller in de regio op zo'n 130 inzetten voor de brandweer.

Honselersdijk - De brandweerlieden van kazerne Honselersdijk mochten vanmorgen kort na zes uur de spits afbijten: Op het Hofzicht was een steiger losgekomen en dreigde om te vallen. De steiger werd vastgezet waarna de tankspuit met bemanning weer retour kazerne kon. (Foto's: Fred van der Ende)

JbS32b.JPG

yt8q0t.JPG

bDYdBI.JPG

Den Haag - Op de Palestrinaweg kwam rond half twee een deel van de dakbedekking van een woning naar beneden gewaaid. Grote delen kwamen naar beneden en belandden in een poort. Brandweerlieden hebben een controle uitgevoerd in de woning, maar konden weinig hulp bieden. Het is de taak aan de gemeente of woningcoorperatie om de schade af te handelen en het dak te dichten. (Foto's: Ivar Gieles)

Hbm1Wo.JPG

voyOeP.JPG

rvRUPS.JPG

rf6bou.JPG

's-Gravenzande - Een woning aan de Hoflaan liet rond half twee enkele stukken 'huid' los. De planken van de bovenste etage vielen naar beneden - waar op dat ogenblik als geluk bij een ongeluk geen voertuigen geparkeerd stonden. De brandweer heeft de woning gecontroleerd, nu is het aan de eigenaar om de zaak te repareren. (Foto's: Fred van der Ende)

n6vCLD.JPG

1C5nQX.JPG

eZUPZj.JPG

Monster - Op een woning aan de Emmastraat kwam de kap van een schoorsteen los te zitten. Om te voorkomen dat deze later nog van het dak zou waaien is deze vakkundig vastgezet, zodat later niemand gewond zou raken door deze kap. (Foto's: Fred van der Ende)

ZglrC7.JPG

CvQX4C.JPG

GYrsaR.JPG

Delft - Rond half twee vlogen de dakpannen van een woning aan de Vinkenlaan. Brandweerlieden kwamen ter plaatse om het dak te controleren en zij hebben daarbij enkele loszittende dakpannen verwijderd, zodat deze op een later moment niet alsnog naar beneden vallen. (Foto's: Daan van den Ende)

Zb5ibP.JPG

w5Jeyh.JPG

oXF12C.JPG

UDExEG.JPG

Den Haag - Kort na twee uur kreeg de brandweer de melding van loszittende dakbedekking op een flat aan de Amalia van Solmsstraat. Met de hoogwerker zijn enkele brandweerlieden het dak op gegaan om de situatie weer veilig te maken. (Foto's: Sander Paardekooper)

W4GAkC.JPG

qm3jlZ.JPG

tMvW4K.JPG

Den Haag - Op de Aarnout Drostlaan zijn enkele ruigen gesneuveld van een dakkapel. Met de hoogwerker konden brandweermannen de ramen dichtdoen en het glas verwijderen om ongevallen te voorkomen. (Foto's: Sander Paardekooper)

LVvBXi.JPG

hfgmql.JPG

nvqo2g.JPG

Delft - Aan de Martinus Nijhofflaan wordt gebouwd. Alleen de houten omheining is niet erg wind-proof, en werd dan ook door deze paas-storm omgegooid. Brandweerlieden kwamen ter plaatse om de platen los te maken en veilig weg te leggen. Een beveiligingsbedrijf en aannemer nemen maatregelen om de zaken verder te zekeren en op te ruimen. (Foto's: Daan van den Ende)

QgkeDE.JPG

MzQYjX.JPG

HRCPRS.JPG

Eof58Z.JPG