Drukke dag voor Mobiel Medische Teams in Haaglanden | Regio15.nl

Drukke dag voor Mobiel Medische Teams in Haaglanden

Den Haag / ’s-Gravenzande /  Wassenaar – De traumahelikopters uit Rotterdam en Amsterdam zijn zondag meerdere keren opgeroepen en ingezet in de Regio Haaglanden.


Zij zijn voor de volgende incidenten gealarmeerd:

Erasmusweg Den Haag (2x Lifeliner 2, waarvan 1 x geland)
Escamplaan Den Haag (Lifeliner 1 en 2, beiden ingezet)
Westergosingel Den Haag (Lifeliner 2, geland)
Het Louwtje 's-Gravenzande (Lifeliner 2, ingezet)
Stuwstraat Den Haag (Lifeliner 1, niet geland)
Savornin Lohmanlaan (Lifeliner 1, niet geland)
Van Ommerenpark Wassenaar (Lifeliner 2, geland)

In een woning aan de Westergosingel was een kind onwel geraakt. Het ambulanceteam alsmede de politie waren snel ter plaatse. Het opgeroepen MMT is ter plaatse geweest maar hun inzet bleek niet noodzakelijk. Hierop is het personeel naar de heli teruggekeerd en direct doorgevlogen voor de inzet op de Erasmusweg. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 9552

w TDK 9558

w TDK 9564

Bij de  inzet op de Eramusweg is het MMT eenmaal ter plaatse geweest, nadat zij samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer behandeld hadden bleek verdere ondersteuning van het ambulanceteam niet meer nodig. Hierop is het MMT retour Rotterdam gegaan. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 9567

w TDK 9568

w TDK 9570

w TDK 9586

w TDK 9593

Echter voordat men de basis had bereikt, kreeg het team een vervolg inzet, op camping het ’t Louwtje in ’s-Gravenzande. Een kind was op het strand ten val geraakt en later bij een pannenkoekenrestaurant op de camping onwel geworden. Het slachtoffertje is door het ambulancepersoneel en het MMT behandeld en met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is hierbij met de ambulance meegereden. (Foto’s: Fred vd Ende en Peter Looij)

w IMG 5496

w DSC 7603

w DSC 7624

w IMG 5510

's Avonds werd het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een melding in het Johannahuis Verzorgingshuis aan het van in Wassenaar. Aldaar was een bewoner onwel geworden en de komst van het MMT was gewenst. De piloot van de heli heeft deze netjes op het binnenterrein 'geparkeerd'. (Foto's: Herman van der Woude en Ruben van Essen)

Avs0j0.jpg

NKzVil.jpg

w Opark 1

w Opark 2